Svaka čast Đokoviću na svemu što radi

Izvor: B92, 27.Maj.2020, 15:53

"Svaka čast Đokoviću na svemu što radi "

Srpski teniser Viktor Troicki pričao je o "Adrija turu" koji će okupiti nekoliko velikih teniskih zvezda u zemljama bivše Jugoslavije tokom juna.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki: Adria Tour naše novo svetlo na kraju tunela

Izvor: Danas, 27.Maj.2020

 Srpski teniser Viktor Troicki rekao je danas da je srećan što će biti deo spektakla, kako je ocenio predstojeći Adria Tour, koji će okupiti neke od najvećih zvezda.

Nastavak na Danas...

ONI MU STRAŠNO NEDOSTAJU: Novak je OVIM snimkom RASTUŽIO mnoge (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 09:26

Evo gde bi Nole bio da nije korone...Novak Đoković je u Beogradu, priprema se za Adria tur, a ne krije da mu je jedan turnir izuzetno nedostaje. Naime, da korona virus nije okovao svet teniseri bi sada bili u Parizu, borili bi se za trofej Kupa musketara...Međutim, zbog pandemije, drugi grend slem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.