Švajnštajger u problemu zbog Ane Ivanović?

Izvor: B92, 25.Avg.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajnštajger u problemu zbog Ane Ivanović?

Ana Ivanović koštala je svog supruga Bastijana Švajnštajgera mesta u timu Mančester Junajteda, prenose engleski mediji.

Naime, čelnici Junajteda ali i Švajnštajgerovi saigrači, koji su se mučili sa rezultatima prošle sezone, sugerisali su da Nemac provodi previše vremena na mečevima naše teniserke!

Švajnštajger je zbog povrede odigrao samo 18 utakmica u Premijer ligi prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone, a umesto da se posveti oporavku, on je išao na teniske turnire u Majamiju i Madridu.

Tako je prema mišljenju pojedinih saigrača slao pogrešnu poruku mladim igračima dok se klub mučio u borbi za Ligu šampiona, koju nije izborio.

Spekuliše se da je to umnogome uticalo na odluku novog menadžera Žozea Murinja da ukloni Švajnštajgera iz prvog tima i degradira ga u rezervni stastav tokom leta.

Nedeljama se pričalo o mogućem odlasku Nemca sa Old Traforda, ali je on navijačima poručio da mu je Junajted poslednji klub u Evropi i da će se boriti za poziciju u ekipi.

Prve utakmice na startu nove sezone je posmatrao sa tribina.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Švajni u problemu zbog Ane

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2016

Zašto nema Bastijana Švajnštajgera u timu Mančester Junajteda, pokušali su da saznaju engleski mediji. Odgovor je jasan - kriva je Ana Ivanović. Sada već bivši kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke do ušiju je zaljubljen u lepu Srpkinju da je zapostavio karijeru...Čelnici Junajteda, ali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.