Švajni nagovestio odlazak iz Čikaga

Izvor: Mondo, 20.Okt.2017, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajni nagovestio odlazak iz Čikaga

Nemački fudbaler otkrio je da postoji mogućnost da do kraja godine napusti američki klub

Foto: Chris Sweda/Chicago Tribune via AP

Bastijan Švajnštajger će završiti ugovor sa ekipom Čikago Fajr koji je potpisan na jednu sezonu, ali da nije siguran da li će i ostati u klubu.

Prva zvezda tima koji sa klupe vodi srpski trener Veljko Paunović istakao je da su sve opcije otvorene, ali da nema konkretne ponude.

"Potpisao sam ugovor do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godine jer sam želeo da vidim kako će situacija da se odvija. Stvar je u tome što sam pod ugovorom i za sada nemam druge opcije, ali je sve otvoreno. Videćemo šta će da se desi", rekao je Švajnštajger za Eurosport.

Bivši fudbaler minhenskog Bajerna i Mančester junajteda, koji u Čikagu živi sa suprugom Anom Ivanović, bivšom srpskom teniserkom, u martu je stigao u ekipu MLS u kojoj bi trebalo da zaradi 4,5 miliona dolara.

Sa matičnim Bajernom, čiji je član bio čak 17 godina, računajući i mlađe kategorije, osvojio je osam titula prvaka Nemačke i Ligu šampiona.

Za reprezentaciju Nemačke, od koje se oprostio krajem avgusta 2016. godine, odigrao je 121 utakmicu i dao 24 gola, a bio je deo tima koji je osvojio Mundijal u Brazilu 2014. godine.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.