Suze Nevene Jovanović, jedva je dala izjavu...

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2019, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suze Nevene Jovanović, jedva je dala izjavu...

Tako blizu, a tako daleko... Jasno je, nije večeras nimalo lako našim košarkašicama da se pomire sa porazom.

Gotovo 38 minuta reprezentativke Srbije su u polufinalu Evropskog prvenstva jurile rezultat protiv favorizovane Španije, a kada su na ulasku u finiš meča uspele da povedu, delovalo je da je finale nadohvat ruke.

Ali, Španija je uspela da vrati vođstvo i mini-serijom 7:0 do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meča je prelomila utakmicu u svoju korist za konačnih 71:66.

Posle meča, naša reprezentativka Nevena Jovanović je prva izašla pred kamere RTS-a i nije mogla da sakrije suze i tugu zbog poraza.





''Mislim da smo pravili puno grešaka, nismo ispoštovale dogovor. One su zasluženo pobedile, ostaje žal (suze) jer smo izgubili pred našim navijačima...





Ispunili smo primarni cilj, ali ne želimo da se time zadovoljimo. Nadam se da ćemo sutra uz ovu divnu publiku okačiti tu bronzu oko vrata'', istakla je Nevena drhtavim glasom.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Košarkašice razočarane: Idemo jako na bronzu

Izvor: RTS, 06.Jul.2019

Nevena Jovanović, sa suzama u očima, rekla je za RTS da su Špankinje zasluženo pobedile i da očekuje podršku publike u meču za bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu. . Srpske košarkašice bile su razočarane posle...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.