Sutra na terenu Ðoković, Ivanović i Dolonc, kreće i dubl

Izvor: Press, 14.Jan.2014, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra na terenu Ðoković, Ivanović i Dolonc, kreće i dubl

Ðoković u drugom kolu oko četiri ujutro igra protiv Argentinca Leonarda Majera, sa kojim se do sada nikada nije sastajao. Srpski teniser je odbranu titule počeo pobedom protiv Slovaka Lukaša Lacka (3:0), dok je Majer bio bolji od Španca Alberta Montanjesa, takođe u tri seta.
Pre njih na teren Rod Lejver arene izaći će Vesna Dolonc, koju očekuje izuzetno težak zadatak jer se sastaje sa najboljom igračicom sveta i glavnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << favoritom za osvajanje titule u Melburnu Serenom Vilijams.
Lakši posao imaće Ivanovićeva, oko osam sati ujutru očekuje je duel protiv Nemice Anike Bek, trenutno 54. na WTA listi, koja je u prvom kolu ubedljivo savladala Hrvaticu Petru Martić sa 6:0, 6:0.
Zimonjić i Nestor na startu se sastaju sa nemačkim parom Danijel Brands - Benjamin Beker, a taj meč je poslednji po redu na terenu broj 15.
Jelena Janković i Italijanka Karin Knap igraju protiv Ruskinja Anastasije Pavljučenkove i Vere Zvonareve, dok se Jovanovski i Hrvatica Dona Vekić sastaju sa španskom-kazahstanskom kombinacijom Anabel Medina Gariges/Jaroslava Švedova.
Ranije danas plasman u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u tenisu izborili su Jelena Janković, Dušan Lajović i Bojana Jovanovski.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AO: U sredu na terenu šestoro Srba

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Jan.2014

Trećeg dana Australijan opena, u sredu,  na teren će izaći Novak Đoković, Ana Ivanović, Vesna Dolonc, ali i Nenad Zimonjić, Jelena Janković i Bojana Jovanovski, koje očekuju mečevi u dubl konkurenciji.. (FOTO: AP). Đoković u drugom kolu oko četiri ujutro igra protiv Argentinca Leonarda...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.