Šutem rešio meč, a hteli da ga izbace – mislili su da je navijač

Izvor: B92, 14.Avg.2023, 19:47

Šutem rešio meč, a hteli da ga izbace – mislili su da je navijač

Nesvakidašnja situacija nam dolazi iz pripremnog perioda NFL-a u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nju Orleans Sejntsi su pobedili Kanzas Siti Čifse rezultatom 26:24 u pripremnom susretu NFL-a.

Heroj Sejntsa je bio Blejk Grup, njihov kiker, koji je šutem za tri poena u poslednjim momentima odlučio pobednika susreta.

Kako je i sam napisao na društvenim mrežama sve je počelo još pre samog meča kada mu je obezbeđenje tražilo isprave nakon što se pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na terenu.

Dokazao je da je NFL igrač i potom se na terenu istakao kao heroj pogodivši odlučujući šut za pobedu Sejntsa nad šampionima Čifsima.

Umalo ga nisu izbacili na kraju utakmice. Obezbeđenje je pomislilo da je navijač ušao na teren i pri izlasku sa terena ga zaustavilo traživši da ode tamo gde je navijačima i mesto.

Sve se, srećom, završilo uz osmehe i on je u dobrom raspoloženju ovo sve objavio na "Tviter" profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.