Susret na Marakani počinje minutom ćutanja

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2018, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret na "Marakani" počinje minutom ćutanja

Prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i moskovskog CSKA počeće minutom ćutanja.

Stadion "Rajko Mitić" večeras će biti poprište prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i moskovskog CSKA.

Utakmica se igra u terminu koji nije uobičajen za duele u Ligi Evrope, ali je tako odlučeno nedugo nakon žreba zbog činjenice da šampion Srbije u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaćem terenu igra svoj meč eliminacione faze masovnijeg evropskog takmičenja.

Pre početka večerašnje utakmice na našem najvećem stadionu biće održan minut ćutanja u čast žrtvama avionske nesreće koja se u nedelju dogodila u Podmoskovlju.

CSKA je na zvaničnom "Tviter" nalogu podelio sa pratiocima obaveštenje vezano za minut ćutanja jer je očito UEFA dala dozvolu da se u Beogradu oda počast žrtvama stravične nesreće u kojoj je stradalo 65 putnka i šestoro članova posade.

Avion An-148 koji je leteo na liniji Moskva - Orsk srušio se u moskovskom regionu samo nekoliko minuta posle poletanja sa aerodroma Domodedovo.

Utakmica Crvena zvezda - CSKA iz Moskve počinje u 18 časova.

Матч #ЦрвенаЗвездаЦСКА начнётся с минуты молчания в память о жертвах крушения пассажирского Ан-148 в Подмосковье.

— ПФК ЦСКА Москва (@pfc_cska) February 13, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minut ćutanja na početku utakmice Zvezda - CSKA

Izvor: MozzartSport.com, 13.Feb.2018

Večerašnja utakmica između Crvene zvezde i CSKA počeće minutom ćutanja. Moskovski klub je preko svog Tviter naloga objavio da će minut ćutanja biti posvećen žrtvama avionske katastrofe u Podmoskovlju koja se dogodila pre dva dana. Podsećamo, avion sa 65 putnika i šest članova posade srušio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Deo navijača CSKA se potukao u Mađarskoj, deo ostao u Moskvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2018

Utakmica se igra od 18 časova...Uoči prve utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i moskovskog CSKA, nekoliko desetina navijača ruskog kluba našlo se u problemima. Prema informacijama iz Rusije, određeni broj pristalica Armejaca je zadržan na aerodormu Šeremtjevo, i to bez...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

UEFA nije dozvolila minut ćutanja za Nebojšu Glogovca

Izvor: B92, 13.Feb.2018

UEFA nije dozvolila da večerašnji meč između Crvene zvezde i moskovskog CSKA počne minutom ćutanja za preminulog glumca Nebojšu Glogovca...Kako je novinarima rečeno u klubu, Zvezda će za glumca koji je bio poznat kao veliki zvezdaš minut ćutanja održati na utakmici protiv Javora u Super ligi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.