Šuška se šuška: Da li je Australija pustila Angolu?

Izvor: MozzartSport.com, 04.Sep.2014, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šuška se šuška: Da li je Australija pustila Angolu?

Svetski kup u Španiji je ušao u fazu takmičenja kada se sumnja u svačije poštenje. Već posle prvog meča današnjeg programa mnogi su vrteli glavom...

Australija je ispustila čak 13 poena prednosti iz prvog poluvremena meča sa Angolom (42:29), na kraju je poražena od šampiona Afrike u poslednjem kolu D grupe. Pomalo je iznenađujuća odluka selektora Bumersa Andreja Lemanisa da za ovu utakmicu odmori važne igrače Džoa Inglsa i Arona Bejnsa (nisu povređeni), >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iako je eventualna pobeda njegovom timu donosila veliku šansu da bude drugi u grupi.

Možda baš to Australija nije želela...

Naime, šampioni Okeanije su sada bliži trećem mestu u D grupi, što paradoksalno donosi bolju poziciju u nokaut fazi, jer se tako izbegava duel sa reprezentacijom SAD sve do eventualnog polufinala.

Da sve bude zanimljivije, pobeda Angole vrlo lako može da bude pirova, pošto sve zavisi od meča Meksiko – Južna Koreja. Ako Sombrerosi slave, Angolci pakuju kofere.

(FOTO: fiba.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.