Superliga: Je li ta Mačva stvarno toliko dobra?

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2017, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga: Je li ta Mačva stvarno toliko dobra?

Mali derbi i na Banovom brdu.

Prvi put ove sezone usred nedelje. Po paklenim vrućinama, bez obzira na večernje termine. Temperatura bi svakako već trebalo da počne da se zakuvava. Mnogo je timova koji nemaju bodovni saldo kakvom su se nadali. Među njima i Čukarički, koji iz prva tri kola ima samo jednu pobedu mada mu ni kalendar takmičenja nije išao naruku pošto je protiv sebe imao i Crvenu zvezdu i Vojvodinu. Oba puta u gostima.

Sada je na redu okršaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << s još jednim timom sa evropskim ambicijama. Mladost iz Lučana je u grupi neporaženih timova s tim da je odigrala utakmicu manje pošto je odložen njen sudar sa Radničkim. Sada ide na Banovo brdo, a na poslednje tri utakmice Lučanaca na tom stadionu nismo videli više od dva gola. Ovoga put bi možda moglo da ih bude i više jer Čukarički jednostavno ne sme sebi da dozvoli da ponovo ostane bez bodova.

KVOTE ZA UTAKMICU ČUKARIČKI - MLADOST

U sličnoj situaciji i Mačva, koja je posle debakla na gostovanju kod Partizana (1:6) vezala dve pobede bez primljenog gola i pokazala da nije slučajno deo elite. Posebno impresivna bila je ona od 4:0 u Ivanjici za vikend. Prvenac je upisao i Radnički, zahvaljući Lazaru Arsiću, dvostrukom strelcu u Zemunu. Biće uzbudljivo.

KVOTE ZA UTAKMICU MAČVA - RADNIČKI NIŠ

Mali derbi lokalnog karakera igraće se u Crnotravskoj pošto će Rad ugostiti Zemun. I jedni i drugi čekaju prvenac u novoj sezoni što bi moglo da predstavlja signal za nešto efikasniju utakmicu na Banjici.

Na istom zadatku je i Napredak, koji gostuje Bačkoj, uz Borac jedinoj ekipi bez boda u dosadašnja tri kola. Čarapani imaju samo jedan, pa je red da krenu da nižu bodove. A kad smo već kod parova koji slute na sigurne pobede, možda je Vojvodina u najboljoj poziciji pred gostovanje kod Borca.

KVOTE ZA UTAKMICU BORAC - VOJVODINA

U Ivanjici, Javor dočekuje Spartak, prilično poljuljanog samopouzdanja posle debakla protiv Mačve. Izgubio je dva poslednja sudara sa Subotičanima na stadionu Kraj Moravice.

SUPERLIGA, 4. KOLO:

Sreda:

18.00 Mačva – Radnički Niš

18.00 Bačka – Napredak

20.00 Rad – Zemun

20.00 Čukarički – Mladost Luč.

20.00 Borac – Vojvodina

20.00 Partizan – Voždovac

Četvrtak:

20.00 Radnik Sur. – Crvena zvezda

20.00 Javor – Spartak

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.