Superklasiko odložen za nedelju

Izvor: RTS, 25.Nov.2018, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superklasiko odložen za nedelju

Revanš meča finala Kopa Libertadores, između dva najpopularnija argentinska kluba, odložen je za nedelju u 21 sat, zbog napada Riverovih napadača na autobus sa fudbalerima Boke.
Autobus sa fudbalerima Boke Juniors kamenovan je od velike grupe navijača Rivera pre meča koji je trebalo da počne u 21 sat, policija je koristila čak i suzavac, a pojedini igrači "žuto-plavih" su povređeni i šokirani >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dešavanjima.

Mnogi fudbaleri Boke potražili su pomoć lekara, a Pablo Perez ima povrede u blizini oka zbog srče i završio je u bolnici. 
Iz Boke su tražili sa se odloži meč, ali je prvi čovek Međunarodne fudbalske federacije Đani Infantino, uz pomoć čelnika Južnoameričke Federeracije, naložio da se igra i čak pretio diskvalifikacijom velikanu sa "Bombonjere".
Na kraju je nađeno kompromisno rešenje, meč je odložen za jedan dan, pa će utakmica na "Monumentalu" biti odigrana u nedelju od 21 sat.
Iz Rivera su se solidarisali i rekli da će poštovati bilo kakvu odluku Boke.
Prva utakmica za trofej prvaka Južne Amerike završena je remijem na Bombonjeri 2:2.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

UŽASNE SCENE IZ BUENOS AJRESA: Kamenovanje. suzavac i nasilje, pa ovo nije fudbal, ovo je rat (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Nov.2018

Sve su to doživeli i preživeli fudbaleri Boke pred revanš-meč finala Kupa Libertadores protiv Rivera, koji je na kraju zbog pira huligana odložen za danas (21) GUTANjE suzavca, kamenovanje, uvrede.. Sve su to doživeli i preživeli fudbaleri Boke pred revanš-meč finala Kupa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.