Šumi na momente svestan, budi se!

Izvor: B92, 04.Apr.2014, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumi na momente svestan, budi se!

Sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher ima trenutke kada je svestan i budan, objavila je njegova menadžerka Zabine Kem.

Šumaher je od 29. decembra i nesreće tokom skijanja u komi, u bolnici u Grenoblu, a proces njegovog buđenja započet je krajem januara.

"Mihael pokazuje napredak. Na momente pokazuje da je svestan i da se budi", navodi se u saopštenju koje je objavila Kemova.

Svi smo uz njega tokom njegove duge i teške borbe, zajedno sa timom bolnice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Grenoblu i uvereni smo da će se potpuno probuditi“, dodaje se u saopštenju.

Poslednjih nedelja pojavile su se brojne spekulacije koje su ukazivale na to da je Šumaherovo stanje nepromenjeno, ali je Kemova više puta isticala da postoje znaci koji njegovu porodicu uveravaju da će se potpuno oporaviti.

Želeli smo da se zahvalimo svima na porukama podrške. U isto vreme, molimo vas da razumete da ne planiramo da objavimo više detalja. To je neophodno da bi se zaštitila privatnost Mihaela i njegove porodice, kao i da bi se omogućilo lekarskom timu da mirno radi“, ističe se u saopštenju.

Šumi na klinici nastavlja oporavak?

Prijatelj porodice Mihaela Šumhahera otkrio je da će legendarni Nemac biti prebačen u rehabilitacionu kliniku, a ne na kućno lečenje.

Menadžerka sedmostrukog svetskog šampiona još u sredu je rekla da su spekulacije medija o tome da bi Šumaherova supruga mogla da potroši deset miliona evra da bi se ugradila specijalna medicinska oprema u njihovoj kući u Švajcarskoj neosnovane.

Mihael će biti premešten u rehabilitacionu kliniku u nekom trenutku, ali ne još. Uvereni smo da će se Mihael probuditi i zašto bi trebalo da ugradimo specijalnu opremu za čoveka koji će ostati u vegetativnom stanju u njegovoj kući? To bi impliciralo da za njega nema nade“, rekao je neimenovani prijatelj porodice Šumaher.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šumi na momente svestan, budi se!

Izvor: B92, 04.Apr.2014

Sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher ima trenutke kada je svestan i budan, objavila je njegova menadžerka Zabine Kem...Šumaher je od 29. decembra i nesreće tokom skijanja smešten u bolnici u Grenoblu u komi, a proces njegovog buđenja započet je krajem januara..."Mihael pokazuje napredak....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.