Sumaila precrtan, Zvezdinim štoperima stiže opaka konkurencija!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2018, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumaila "precrtan", Zvezdinim štoperima stiže opaka konkurencija!

Internacionalac iz Gane nije opravdao očekivanja i njegov odlazak očekuje se već u januaru. Crveno-beli postigli načelni dogovor sa novim štoperom.

Veliki posao mogla bi da napravi Crvena zvezda u zimskom prelaznom roku ukoliko sve bude išlo po planu.

Stručnom štabu je jasno da treba pojačati zadnju liniju i zbog toga če u zimskom prelaznom roku uslediti rokada koja bi trebalo da donese dodatni kvalitet aktuelnom šampionu Srbije.

"Novosti" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pišu da internacionalac iz Gane Rašid Sumaila nije zadovoljio i da bi već na "polusezoni" trebalo da napusti "Marakanu" i vrati se u Kadsiju iz koje je stigao na pozajmicu.

Upražnjeno mesto trebalo bi da popuni iskusni štoper i povremeni reprezentativac Srbije Nemanja Milunović (29) koji se već neko vreme nalazi na meti crveno-belih.

Milunoviću ugovor sa BATE Borisovim ističe na kraju godine, a navodno je već postigao načelni dogovor sa Zvezdom da kao slobodan igrač u januaru zaduži opremu aktuelnog šampiona Srbije.

Ukoliko Čačanin zaista potpiše za lidera Super lige, Vujadin Savić i Miloš Degenek dobili bi ogromnu konkurenciju jer Nemanja Milunović ima veliko internacionalno iskustvo.

Nastupajući za BATE Borisov Milunović je osvojio tri šampionske titule, tri Super kupa Belorusije i jedan trofej u Kupu. Na evropskoj sceni nastupao je u Ligi šampiona i Ligi Evrope i ukupno sakupio 26 nastupa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda konačno ulovila Nemanju Milunovića!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Nov.2018

Dva pokušaja nisu urodila plodom, treći će, izgleda, da bude plodonosan za Crvenu zvezdu. Srpski šampion je na dobrom putu da dogovori prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, pošto je blizu kluba sa Marakane nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Milunović. Novosti pišu da će aktuleni štoper...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.