Šumaherovo lice je isto, samo malo punije

Izvor: Mondo, 29.Nov.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šumaherovo lice je isto, samo malo punije"

Nemački nadbiskup otkrio detalje posete sedmostrukom šampionu Formule 1, o kojem se gotovo ništa ne zna od nesreće pre skoro pet godina

Mihael Šumaher je daleko od očiju javnosti već gotovo pet godina. O njemu se gotovo ništa ne zna od nesreće koju je doživeo pred Novu godinu 2014, kada je teško povredio glavu, zbog čega je šest meseci bio u komi.

Od tada se samo nagađa u kakvom je stanju sedmostruki šampion Formule 1.

Priča se da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nepokretan, da ne govori, da je veoma smršao i da živi kao biljka...

 Nemački nadbiskup Georg Genšvajn otkrio je u razgovoru za "Bild" neke detalje posete Šumaheru prošlog leta u njegovoj kući u Švajcarskoj.

"Sedeo sam naspram njega i držao mu ruke, gledajući ga. To je Mihael kakvog pamtimo, njegovo lice je isto, samo malo punije", izjavio je nemački nadbiskup, izaslanik pape Franje.

Genšvajn je jedan malog broja ljudi koji su posetili Mihaela Šumahera nakon nesreće.

"On oseća da je okružen ljudima koji ga vole, koji brinu o njemu i koji ga, hvala Bogu, čuvaju od interesovanja javnosti. Molim se za Mihaela i njegovu porodicu", dodao je nadbiskup.

Sabine Kem, Mihaelova dugogodišnja predstavnica za medije, rekla je da Šumaher i njegova porodica nikada nisu želeli da svoj privatni život izlažu javnosti, pa čak ni kada je on bio na vrhuncu karijere.

"Jednom tokom duge diskusije poručio mi je 'Nemoj da me zoveš u narednih godinu dana, jer nestajem iz javnosti' i zato i sada želim da ispoštujem njegovu želju o privatnosti da nijedna informacija o njemu ne izađe u javnost", poručila je Kem.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.