Šumaher imao kameru na kacigi?

Izvor: B92, 04.Jan.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumaher imao kameru na kacigi?

Sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher navodno je imao kameru na kacigi u trenutku kada je doživeo pad tokom skijanja, posle kojeg mu je život u opasnosti.

Prema izvorima medija u Francuskoj, pošto se pad desio u skijaškim centru Maribel, policija trenutno uz pomoć te kamere pokušava da utvrdi kako je došlo do nesreće.

Pored toga što ispituju dokaze sa kamere, zvaničnici su ispitali i Šumaherovog sina Mika, koji je bio sa njim u trenutku pada, posle kojeg se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lekari bore za njegov život.

Šumaher je od nedelje smešten u bolnici u Grenoblu i njegovo stanje je i dalje kritično, ali stabilno. On je u stanju indukovane kome i za sada nije poznato kada će lekari pokušati da ga probude. Lekarski tim koji brine o njemu nije se oglašavao od utorka, a samo Šumaherovoj najbližoj saradnici Zabine Kem je dozvoljeno da priča sa medijima.

Ipak, u petak su se pojavile informacije da Šumaherov život više nije u opasnosti, pošto je to izjavio njegov prijatelj Filip Štrif. Međutim, upravo zbog činjenice da su lekari rekli da će se oglasiti ukoliko dođe do promena u njegovom stanju niko ne može da tvrdi da je to zaista istina.

Nisam doktor, samo ponavljam ono što mi je Žerar Sailan (Šumaherov prijatelj i neurohirurg= rekao. On mi je rekao da je Šumaherovo stanje i dalje ozbiljno, ali da mu život više nije u opasnosti“, rekao je Štrif.

Šumaher je u petak dočekao 45. rođendan u komi, a njegova porodica se zahvalila na velikoj podršci, pošto su se brojni navijači sakupili ispred bolnice u Grenoblu u njegovu čast.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.