Suma iz penala u poslednjem minutu doneo bod timu Igora Matića

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 16:29

Suma iz penala u poslednjem minutu doneo bod timu Igora Matića

Meč 20. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Železničara remizirali su u Pančevu sa ekipom Novog Pazara rezultatom 2:2 u okviru 20. kola Super lige Srbije.

Domaćin je poveo u osmom minutu golom Aleksandra Đorđevića, a peh za goste usledio je nedugo zatim pošto je zbog povrede teren morao da napusti Marko Šćepović.

Novi Pazar je uspeo da izjednači rezultat posle gola Nikole Karaklajića u 33. minutu posle dodavanja Adema Ljajića, međutim usledio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novi problem za Pazar koji je ostao i bez bivšeg fudbalera Partizana koji je morao da napusti teren.

Železničar je stigao do novog vođstva u finišu prvog poluvremena zahvaljujući pogotku Lazara Romanića.

Domaćin se uspešno branio, sve do četvrtog minuta nadoknade vremena kada je goste poraza spasio Sejduba Suma.

Gvinejac je preuzeo odgovornost posle dosuđenog penala i savladao je Milana Mijatovića. i tako je tim Igora Matića stigao do boda.

SUPERLIGA SRBIJE- 20. KOLO

Petak:

Radnik - Čukarički 0:3 (0:2)

Subota:

Železničar Novi Pazar 2:2 (2:1)

Javor - Partizan (0:0)

Vojvodina - Mladost (15)

Crvena zvezda - Voždovac (16.30)

Nedelja:

IMT - TSC (15)

Ponedeljak:

Napredak - Spartak (16)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.