Sulejmani zbog povrede možda pauzira do kraja sezone

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sulejmani zbog povrede možda pauzira do kraja sezone

Napadač Ajaksa Miralem Sulejmani ići će na operaciju kolena ove nedelje, a tada će biti poznato da li će ga povreda zadobijena na meču protiv Rode odvojiti od terena sve do kraja sezone.

"Ono što je za sada jedino sigurno, to je da Sulejmani neće moći da nastupi u utakmici koju igramo protiv Fejenorda", rekao je trener "kopljanika" Frank De Bur.

Ako operacija bude uspešna, srpski reprezentativac bi mogao da se vrati na teren i za dve nedelje.

Sulejmani je zadobio povredu u prvenstvenom meču sa ekipom Rode (4:1) kada je sa grimasom na licu napustio igralište zbog bola u kolenu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj sezone za Sulejmanija?

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2012

Napadač Ajaksa i srpski reprezentativac Miralem Sulejmani mogao bi da propusti sve utakmice do kraja ove sezone.

Nastavak na Sportske.net...

Potvrđeno: Sulejmani van terena do kraja sezone!

Izvor: Blic, 07.Mar.2012, 18:10

Srpski reprezentativac Miralem Sulejmani moraće na pauzu dugu četiri meseca zbog povrede kolena koja će ga zasigurno odvojiti od terena do kraja sezone...On je u sredu podvrgnut atroskopiji, kojom je ustanovljeno i potvrđeno da je povreda teže prirode i da je Ajaksovoj uzdanici stradao meniskus...Sulejmani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.