Sudije blagonaklone prema Barsi, Real češće pred najstrožom kaznom!

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2019, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudije "blagonaklone" prema Barsi, Real češće pred najstrožom kaznom!

Madriđani su imali daleko više prilika da se brane od penala.

Penal koji je suđen u Valjadolidu na štetu tima iz Madrida je bio ukupno šesti ove sezone u La Ligi, odigrano je 27 kola najboljeg španskog fudbala.

Ruben Alkaraz je propustio da dovede svoj tim u vođstvo u 12. minutu meča, međutim svakako su domaćini poveli u 29. minuta na šta su Madriđani odgovorili sa četiri gola i ubedljivo slavili u gostima.

Za isti broj dosuđenih penala na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << štetu Barselone, dakle šest do sada u La Ligi, sudijama je trebalo maltene šest puta više vremena.

Katalonci su isti broj penala (6) skrivili u periodu od 154 odigranih kola La Lige, prvi se broji još od 8. marta 2015 godine u susretu protiv Rajo Valjekana.

Svakako da odbrana Madriđana na čelu sa Ramosom deluje grublje u nekim trenucima, ali Madriđani će imati svašta za pitati o načinima "retkog" dodeljivanja penala najvećem rivalu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.