Suarez sutra debituje za Barselonu

Izvor: Press, 17.Avg.2014, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez sutra debituje za Barselonu

"Voleo bih da sutra odigra nekoliko minuta. Ne puno, jer nije dugo igrao, iako je dobro radio na treninzima", rekao je Enrike na konferenciji za medije.



Sud za sportsku arbitražu (CAS) potvrdio je prošle nedelje kaznu Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) od četiri meseca suspenzije Suarezu, jer je na Svetskom prvenstvu protiv Italije ugrizao Ðorđa Kjelinija.

Prvi zvanični >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << meč za Barselonu bivši fudbaler Liverpula trebalo bi da odigra 26. oktobra protiv Reala na Santjago Bernabeu, jer mu dan ranije ističe suspenzija.

Suarez je prethodno tokom karijere takođe ugrizao i Otmana Bakala iz PSV-a i Branislava Ivanovića iz Čelsija.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Rodžers: Veliki Luis poslao poruku

Izvor: B92, 17.Avg.2014

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je da mu je bivši igrač Luis Suares jutros poslao poruku i poželeo dobar start sezone...Liverpul je u prvom kolu, posle velike borbe pobedio Sautempton rezultatom 2:1...Suares je ovog leta otišao sa ’Enfilda’ u Barselonu za 88 miliona evra, nakon što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.