Suarez spor i debeo, procurela Barsina lista zamena!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez "spor i debeo", procurela Barsina lista zamena!

Posle "El Klasika", Urugvajac se narugao kritičarima, ali rekao i da zna da Barsa traži zamenu. Samo, to deluje kao najteži posao na svetu...

Nakon što je uništio Real Madrid, Luis Suarez je podsetio kritičare da su pričali da je "spor i debeo" i da je prošlost kluba.

"Znam da im sad nije lako, ali neka sačekaju, neću ja još dugo, mada me ne otpisujte. Znam i da Barsa traži zamenu, ne krivim klub, imam 31 godinu, treba neko da me nasledi", izjavio je nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobede i tri gola za vikend "El Pistolero".

U samom klubu nema alternativu, Munir El Hadadi je produžio ugovor, ali Marokanac nije klasičan napadač. Pako Alkaser se ponovo rodio u Dortmundu, ali njemu u klubu ne veruju.

Traži se novi napadač, lista je navodno svedena na pet imena.

Prvo je Hari Kejn, međutim on je i najteža opcija, cena mu je sigurno veća od 200 miliona evra, hoće ga i Real, ali teško je verovati da Totenhem uopšte hoće da pregovara o prodaji svog bombardera.

Lakše opcije su Timo Verner, koga hoće Bajern, kao i Kasper Dolberg. Ali Danac nije neko ko bi se lako uklopio, nakon fantastičnog starta, imao je dosta problema sa povredama, čini se da Barsa nije više zainteresovana.

Ali, jeste za Maurita Ikardija. I ovo izgleda kao teško, Mesi ga ne voli zbog onog što je napravio njegovom prijatelju Maksiju Lopezu. Ikardi je bio u "La Masiji" svojevremeno, ali je otišao u Italiju, imajući u vidu Mesijev uticaj, ovo bi baš bilo iznenađenje.

Ali, sa druge strane, Nikolas Pepe iz Lila jeste opcija koju Leo podržava, dok Arijedo Brajda pokušava da dogovori transfer Pjonteka, senzacije iz Đenove, Ligurijani su odbili 50 miliona od Napolija, videćemo može li Poljak da nastavi da teroriše odbrane Serije A, ili je samo bljesnuo.

Barsi je mnogo problema napravilo odbijanje, odnosno činjenica da se Antoan Grizman predomislio, pa sada mora da traži napadača. Ređaju se imena, ali neko kvaliteta Suareza bi bio papren...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.