Suarez režirao preokret: Barselona se spasila od Almerije (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez režirao preokret: Barselona se spasila od Almerije (VIDEO)

Leo Mesi prekinuo sjajan niz protiv Almerije, postigao je deset pogodaka na prethodnih devet mečeva, ali sada ga nije htelo...

Malo je nedostajalo da Almerija produži agoniju Barselone u Primeri, ali je na scenu stupio Luis Suarez i sa dve asistencije u poslednjih 15 i kusur minuta režirao preokret na Mediteraneosu za povratak na čelo tabele – 1:2. Domaćin je bio u žestokoj krizi, nanizao je tri uzastopna poraza i niko nije očekivao da će otkinuti bodove gostima, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji su takođe poslednja dva meča u prvenstvu napustili teren pognute glave. A bio je blizu da ponovi uspeh Selte iz prethodnog kola pošto je Bifouma u 37. minutu, posle asistencije Sorijana, matirao Brava za šokantnih 1:0.

Minuti su prolazili, Katalonci nikako nisu mogli da nateraju domaću odbranu na kapitualciju, čak je podbacio i onaj od kojeg se najviše očekivalo - Leo Mesi. Argentinac je postigao deset pogodaka na prethodnih devet mečeva protiv Almerije, međutim, sada ga jednostavno nije htelo da nastavi taj fantastičan niz.

I taman kada su mnogi pomislili da će Barsa doživeti treći poraz u nizu, Lus Suarez je preuzeo stvari u svoje ruke. Urugvajac je prvo u 73. minutu asistirao Nejmaru za izjednačenje, a onda je u 82. minutu maestralno pronašao Đordija Albu za preokret i skok na prvo mesto.  





Primera, 11. kolo:

Petak:

Kordoba - Deportivo 0:0

Subota:

Almerija – Barselona 2:1 (1:0)

/Bifouma 37 – Nejmar 73, Žordi Alba 82/

Hetafe - Elče 0:0

20.00 Real Madrid - Rajo Valjekano

22.00 Selta - Granada

22.00 Malaga - Eibar

Nedelja:

12.00 Sevilja - Levante

17.00 Espanjol - Viljareal

19.00 Valensija - Atletik Bilbao

21.00 Real Sosijedad - Atletiko Madrid

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Primera: Barsa od ponora do slavlja

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2014

Katalonci su definitivno u krizi. Barselona je pobedila Almeriju u gostima 2:1, ali su do tri boda stigli tek u finišu susreta...Teško do bodova u Almeriji: Lionel Mesi.. ..Domaćin je do 73 minuta imao vođstvo od 1:0, ali u poslednjih 15 minuta razigrali su se zvezde Katalonaca... .. .. ..Prvo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.