Suarez ponovo u reprezentaciji Urugvaja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2023, 10:43

Suarez ponovo u reprezentaciji Urugvaja!

Potrebno im je iskustvo...

Selektor fudbalske reprezentacije Urugvaja Marselo Bjelsa pozvao je Luisa Suareza za predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

Suarez (36) nije igrao za Urugvaj od Mundijala u Kataru pre godinu dana i otkako je čuveni Bjelsa selektor, propustio je prve četiri utakmice kvalifikacija i mnogi su mislili da je završio sa reprezentativnim fudbalom.

Međutim, njegove sjajne partije za brazilski Gremio naterele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su argentinskog stručnjaka da mu uputi poziv, pa će Suarez zajedno sa Darvinom Nenjesom predvoditi napad Urugvaja u duelima protiv Argentine, 17. novembra u Buenos Ajresu, i Bolivije, pet dana kasnije, u Montevideu.

Nakon četiri kola kvalifikacija za Mundijal u Južnoj Americi, Urugvaj se nalazi na drugom mestu sa sedam bodova, pet manje od vodeće Argentine. Po sedam bodova osvojili su i Brazil i Venecuela.

Suarez je za Urugvaj upisao 137 nastupa i najbolji je strelac u istoriji nacionalne selekcije sa 68 golova, ispred Edinsona Kavanija, koji je postigao 58 golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.