Suarez napušta Barsu?

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2020, 13:34

Suarez napušta Barsu?

Urugvajac ima još jednu godinu ugovora.

Luis Suarez je ove sezone na 34 utakmica zabeležio devetnaest golova i dodao dvanaest asistencija. Malo je reći da Urugvajac i u svojoj 33. godini predstavlja bitan šraf u mašineriji poput Barselone.

Ipak njegov ugovor ističe juna 2021. godine, po Mundo Deportivu odlični napadač ima klauzulu automatskog produžetka saradnje ukoliko odigra više od šezdeset procenata utakmica tokom naredne sezone.

To jest, ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Suarez i nastavi da bude na "Nou Kampu" tokom naredne godine.

Katalonski novinari pišu kako se za efikasnog napadač interesuje Inter Majami koji i nema najbolji start u MLS ligi. Bekamov tim je na pet odigranih zvaničnih utakmica zabeležio isto toliko poraza, jasno da novokomponovanom timu fali iskustva i kvaliteta.

Suarez bi doneo oba elementa. Mundo dalje piše da ni sami čelnici Barselone ne bi znali kako da reaguju ukoliko stigne ozbiljna ponuda iz Amerike, nekadašnji napadač Liverpula jeste i dalje klasa, ali bi ovo verovatno zadnja šansa da se zaradi na njegovom transferu.

A Barsi posle sijaset transfer promašaja novac itekako treba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo kupuje jeftino kod "svojih"?

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2020, 11:14

Bira se ofanzivac za levu stranu...Pisali smo juče, status Ivana Perišića je takav da hrvatskog internacionalca ne želi ni Bajern Minhen niti matični Inter. Deluje da je sada prava prilika za promenu sredine, mediji su odmah izdvojili Murinjov Totenhem kao jednu od potencijalnih destinacija...Ipak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.