Suares ponovo u selekciji Urugvaja

Izvor: B92, 13.Nov.2023, 23:27

Suares ponovo u selekciji Urugvaja

Selektor urugvajske reprezentacije Marselo Bjelsa pozvao je ponovo u nacionalni tim napadača Luisa Suaresa, za mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026.

Suares nije nastupio za reprezentaciju od Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine, propustivši prve četiri utakmice kvalifikacija za SP.

Suares je za reprezentaciju Urugvaja upisao 137 nastupa.

On je i najbolji strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u istoriji reprezentacije sa 68 golova, ispred Edisona Kavanija koji je postigao 58 golova.

Nakon četiri kola kvalifikacija, Urugvaj se nalazi na drugom mestu sa sedam bodova, pet manje od vodeće Argentine. Po sedam bodova osvojili su i Brazil i Venecuela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pistolero ponovo jaše: Luisa Suareza dobre igre u Gremiju vratile u reprezentaciju Urugvaja

Izvor: Danas, 14.Nov.2023, 12:20

Za sledeća dva meča urugvajske fudbalske reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. selektor Marselo Bjelsa, Argentinac, pozvao je 36-godišnjeg Luisa Suareza.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.