Suares nadjačao odlični Inter za prvu pobedu Barselone!

Izvor: B92, 02.Okt.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suares nadjačao odlični Inter za prvu pobedu Barselone!

Fudbaleri Barselone slavili su pobedu posle preokreta protiv Intera rezultatom 2:1.

Barselona je upisala prva tri boda, posle remija sa Dortmundom, dok je Inter zabeležio poraz posle remija sa Slavijom iz Praga.

Veliki šok za publiku na Kamp Nou priredio je Argentinac Lautaro Martines, koji je već u trećem minutu doneo prednost gostima iz Milana.

On je prihvatio loptu, povukao napad bez pomoći saigrača, a zatim izuzetno preciznim udarcem matirao Ter Stegena. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Njegov gol pogledajte OVDE.

Inter je i u nastavku prvog poluvremena bio bolji rival i nastavio je da napada. U 27. minutu Kandreva je postigao gol za 0:2, ali je Barselonu spasla zastavica pomoćnog sudije koja je signalizirala ofsajd.

"Nerazuri" su imali novu priliku deset mintua kasnije, kada je u glavnoj ulozi ponovo bio Martines. Mladi Argentinac ponovo je namučio Ter Stegena, ali ovog puta nije bilo gola.

Barselona je otišla na poluvreme u zaostatku, ali nije očajavala. To se videlo već u 58. minutu kada je svoje umeće pokazao Luis Suares. Njegov gol možete pogledati OVDE.

Inter je od trenutka kada je primio gol rešio da se brani i sačuva bod. To im je dobro išlo, ali odbrane od motivisanog Suaresa nije bilo.

Urugvajac je ponovo uzeo stvari u svoje ruke u 84. minutu i doneo pobedu Barseloni. Odlučujući gol možete pogledati OVDE.

Barsa u narendom kolu putuje u Prag na gostovanje Slaviji, dok Inter dočekuje Borusiju Dortmund.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.