Suares i Tores ponovo u dresu Liverpula!?

Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2015, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suares i Tores ponovo u dresu Liverpula!?

Liverpul je na svojoj zvaničnoj internet strani potvrdio glasine koje već neko vjeme kruže po medijima. Na "Enfildu će se 29. marta održati oproštajna humanitarna utakmica za Stivena Džerarda.

Dve ekipe će kao kapiteni predvoditi popularni "Stivi Dži" i Džejmi Karager, a za sada su nastupe potvrdili Luis Suares, Fernando Tores, Pepe Reina, Dirk Kajt, Ćabi Alonso, Tjeri Anri, Džon Teri i Didije Drogba.

I dok je sigurno kako će "Kop" s velikim ovacijama dočekati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Suaresa i Ćabija Alonsa, ostaje da se vidi kako će biti dočekan Fernando Tores.

Igrači koji ne nastupaju često u prvoj postavi Liverpula takođe će zaigrati, dok će većina sadašnjih prvotimaca biti odmarani zbog gustog rasporeda u finišu sezone.

(Foto: Beta/AP Photo/Alberto Saiz)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.