Izvor: NaDlanu.com, 14.Maj.2009, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štutgart pobedom nad Šalkeom ostao u trci za titulom

BEOGRAD, 13. maja 2009. (Beta) - Fudbaleri Štutgarta pobedili su u sredu Šalke sa 2:1 i tako ostali u trci za osvajanje šampionske titule. Štutgart je na gostovanju pobedio Šalke sa 2:1. Goste je u vođstvo doveo Kakau u 16. minutu, ali je hrvatski internacionalac Ivan Rakitić izjednačio u 40. Važnu pobedu Štutgartu doneo je Siprijan Marica u 57. minutu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štutgart ostao u trci, Borusija do spasa u poslednji čas

Izvor: Blic, 14.Maj.2009

Fudbaleri Štutgarta su ostali iza Volfsburga, Bajerna i Herte u velikoj gužvi na čelu Bundeslige posle pobede u derbiju 32. kola sa Šalkeom – 2:1....."Švabe" su pokazale da im odgovara pritisak, pa su već posle 15 minuta gostovanja preko prelepog udarca Kakaua sa 18 metara, uz veliku grešku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.