Student koji je vređao Muambu dobio dva meseca zatvora

Izvor: Blic, 27.Mar.2012, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Student koji je vređao Muambu dobio dva meseca zatvora

Sud u Engleskoj odredio je zatvorsku kaznu od 56 dana studentu, koji je na rasnoj osnovi na Tviteru vređao fudbalera Boltona Fabrisa Muambu dok je bio u komi.

Student biologije Lajam Stejsi veoma brzo je pronađen i uhapšen zbog rasističkih uvreda na račun fudbalera Boltona.

"U tom trenutku, ne samo Muambina porodica već i ceo fudbalski svet molio se za njegov život, a vaši komentari su samo otežali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stvar. Ne preostaje mi ništa drugo nego da izreknem kaznu zatvora zbog izazivanja javnog besa", rekao je okružni sudija Džon Čarls.

Sudija je otkrio da je 21. godišnji Stejsi bio u alkoholisanom stanju kada je napisao uvredljive poruke.

Muamba se u poslednje vreme oseća bolje, ali i dalje se nalazi u londonskoj klinici, gde je smešten nakon što je kolabirao za vreme utakmice četvrtfinala engleskog FA kupa izmedju Totenhema i Boltona.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog vređanja Muambe dva meseca zatvora

Izvor: Mondo, 27.Mar.2012

Sud u Engleskoj odredio je zatvorsku kaznu od 56 dana studentu, koji je na rasnoj osnovi na "Twitteru" vređao fudbalera Boltona Fabrisa Muambu dok je bio u komi.

Nastavak na Mondo...

Student koji je vrijeđao Muambu dobio dva mjeseca zatvora

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2012

LONDON - Sud u Engleskoj odredio je danas zatvorsku kaznu od 56 dana studentu, koji je na rasnoj osnovi na Tviteru vrijeđao fudbalera Boltona Fabrisa Muambu dok je bio u komi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.