Striker: Ne znam ni sam kako sam pobedio VIDEO

Izvor: B92, 31.Avg.2023, 00:22

Striker: Ne znam ni sam kako sam pobedio VIDEO

Švajcarac Dominik Striker ostvario je pvu pobedu nad Top 10 igračem u karijeri.

On je priredio veliko iznenađenje na US Openu pobedom nad sedmim igračem sveta, Stefanosom Cicipasom, 7:5, 6:7 (2), 6:7 (5), 7:6 (6), 6:3.

Tako je Striker, koji je 128. na svetskoj listi stigao do susreta trećeg kola sa Benžaminom Bonzijem koji je pobedio Amerikanca Krisa Jubenksa, 7:6 (6), 2:6, 6:2, 7:6 (7).

Po završetku meča sa Cicipasom, Striker je blistao od zadovoljstva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iako je na terenu proveo 250 minuta.

"Osećao sam se dobro od samog početka, tačnije tog prvog seta. Bila je to velika bitka, ali presrećan sam. Uživaću u ostatku dana i oporaviti se za naredno kolo", poručio je Švajcarac.

Cicipas je imao 2-1 u setosima i 5:3 u četvrtom, ali je izgubio meč.

"Imao sam 3:5 u četvrtom setu i uspeo sam da se vratim. Ne znam ni sam kako, ali uradio sam to i nastavio da igram tenis na visokom nivou. Ostao sam bez teksta, ovo je sjajan dan za mene", rekao je Striker.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.