Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2020, 07:09

Strašna levica Kalderona presudila meksički derbi (VIDEO)

Gvadalahara slavila protiv Klub Amerike – 1:2

El Clásico Nacional pripao je opet Gvadalahari – 1:2 (0:1)! Gvadalahara je dobila i prvi meč protiv Klub Amerike, tako da se zasluženo plasirala u polufinale Aperture.

Odlučujući momenat dogodio se u 31. minutu kada je Kalderon opalio bombu sa velike distance, sevnula je levica i lopta je otišla baš gde je Kalderon želeo.

Zanimljivo je da je na golu Klub Amerike Giljermo Očoa, čuveni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << golman Meksika i reprezentacije te zemlje, ali ni on nije mogao ništa više nego da isprati loptu pogledom. Fantastičan je to bio udarac sjajnog Kalderona.

 Zanimljivo je istaći da je Kalderon rešio prvi susret ova dva tima, tada je postigao gol u 81. minutu za pobedu, tako da se njemu ovaj dvomeč baš isplatio na ličnom planu. Postigao je i drugi gol na ovom meču i bio apsolutni meč-viner. Druga je ušla od prečke. Sjajnu nogu poseduje, zaista.

 U prvoj utakmici u ovoj ligi Leon je dočekao Pueblu i dobio je revanš sa 2:0, pa je pored prvobitnih 3:2 takođe prošao dalje. Sve je bilo gotovo već posle pola sata kada je prvo Perg postigao autogol, a onda Mena Delgado sve zapečatio golom.

MEKSIKO, APERTURA - ČETVRTFINALE (REVANŠ MEČEVI)

Nedelja

Leon - Puebla 2:0 /prvi meč 1:2/

/Perg 5ag, Mena Delgado 30/

Klub Amerika - Gvadalahara 1:2 /prvi meč 0:1/

/Martin 75 - Kalderon 31, 72/

19.00: (3,10) Pumas (3,10) Pačuka (2,30) /prvi meč 1:0/

Ponedeljak

01.30: (2,25) Kruz Azul (3,15) Tigres (3,15) /prvi meč 3:1/

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.