Strašna dominacija Rogliča i Pogačara!

Izvor: B92, 13.Sep.2020, 17:31

Strašna dominacija Rogliča i Pogačara!

Tadej Pogačar, talentovani slovenački biciklista, pobednik je 15. etape Tur d'Fransa vožene od Liona do čuvenog Grand Kolombijea.

Pogačar, koji vozi za ekipu Emirata, bio je najjači na poslednjem brdu i slavio je ispred prvoplasiranog u generalnom plasmanu Primoža Rogliča.

Dvadesetjednogodišnji biciklista još jednom je pokazao o kakvom se talentu radi kada je među najboljim biciklistima sveta došao do druge pobede na ovogodišnjem Turu.

Roglič >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je završio na drugom mestu sa istim vremenom, a sa pet sekundi zaostatka stigao je sjajni vetaran Riči Port.

Na ovoj etapi čini se da su jedni od glavnih favorita Nairo Kintana i prošlogodšnji šampion Egan Bernal izgubili trku. Kintana je došao sa skoro četiri minuta zaostatka, a Bernal sa više od sedam.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SLOVENCI DOMINIRAJU: Pogačar pobednik 15. etape Trke oko Francuske, Roglič u vođstvu!

Izvor: Kurir, 13.Sep.2020

Slovenački biciklista Tadej Pogačar pobednik je 15. etape Trke oko Francuske koja je  vožena od Liona do Grand Kolombijera.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.