Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2020, 10:34

Strašan derbi u luci, Švabe štucaju, Karlsrue hvata dah

Tri interesantna duela danas u Cvajti

Kakav derbi, strašan derbi. Suočavanje Hamburga i Bilefelda privlači više pažnje nego bilo koja druga utakmica 27. kola Cvajte. Na terenu Folksparkstadiona u velikoj luci na severu Nemačke koplja ukrštaju najbolji timovi takmičenja. Gost je lider sa sedam bodova prednosti u odnosu na Dinosauruse.

Oba kluba su nastavak sezone započela nerešenim ishodima. Nije to dobar učinak, pošto trećeplasirani Štutgart ima isti borj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bodova kao Hamburger, a četvrtoplasirani Hajdenhajm bod manje, pa podela plena sa Grojterom u gostima ne može da se podvede kao uspešna misija. Sa druge strane, Arminija je kod kuće kiksirala sa slabašnim Osnabrikom.

Hamburg je jedan od najboljih domaćih timova u ligi. U 12 borbi na svom terenu, Dinosaurusi su postigli 27 pogodaka, primivši samo devet. Zauzvrat, Arminija je najuspešniji gostujući tim sa 28 sakupljenih bodova van kuće i primljenih 14 golova na 13 gostujućih utakmica.

Tradicija je na strani Bilefelda, koji je neporažen od Hamburgera na 12 od 13 prethodnih dvoboja u svim takmičenjima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Istovremeno, Štutgart je neuspešno krenuo u finiš sezone, pošto je poražen od autsajdera Vehena 1:2. Švabe moraju da preispitaju svoju igru, jer ako žele da zadrže barem treću poziciju na tabeli i plej-of za povratak u Bundesligu, takav scenario ne bi smele da dozvoljavaju. Sledeći susret je zato veoma važan za Štutgart, a imaće ga protiv Holštajn Kila, koji je osmoplasiran.

Kil ima jedan od najslabijih učinaka na domaćim utakmicama. U 12 borbi odigranih na svom terenu, Rode su izvojevale samo tri pobede postigavši 15 golova.

Ipak, ni Štutgart ne može da se nazove "ubicom" na strani. Švabe su postigle 15 pogodaka na putu, ali u 13 utakmica primile su 21 gol, što je pokazatelj da je njihova odbrana porozna.

Davljenik Karlsrue je sjajno krenuo posle okončanja pandemije, pošto je kod kuće slavio protiv Darmštata 2:0. Za tim koji se nalazi u zoni ispadanja ovo je poput daha svežeg vazduha, jer sada je samo na tri boda od sigurne zone. Nju juri danas na svom terenu protiv Bohuma, koji se nalazi na 12. poziciji.

CVAJTA - 27. KOLO

Petak

Hajdenhajm - Ven 1:0 (0:0)

/Mor 70/

Nirnberg - Aue 1:1 (0:0)

/Gonter 63ag - Nazarov 51/

Subota

Darmštat - Sankt Pauli 4:0 (1:0)

/Honsak 7, Štark 74, Melem 78, Palson 89/

Osnabrik - Hanover 2:4 (1:1)

/Sesaj 6, Amenjido 47 - Van Aken 11ag, Duhš 75pen, 80, Haraguči 85/

Sandhauzen - Regenzburg 0:0

Nedelja

13.30: (2,20) Hamburger (3,40) Bilefeld (3,30)

13.30: (3,60) Holštajn Kil (3,45) Štutgart (2,05)

13.30: (2,55) Karlsrue (3,35) Bohum (2,75)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.