Strahinja ne žali zbog zlata: Kao da sanjam!

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strahinja ne žali zbog zlata: "Kao da sanjam!"

"Od starta sam bio samouveren, držao sam se, tek me je pred kraj malo obišao i tu sam izgubio zlatnu medalju, ali sam svakako prezadovoljan", rekao je Strahinja Stojanović posle osvojenog srebra u Segedinu.

Srpski kajakaš Strahinja Stefanović rekao je posle današnjeg osvajanja srebrne medalje u trci jednoseda na 200 metara na Svetskom prvenstvu u Segedinu da još nije svestan rezultata, ali da je sve vreme verovao u dobar rezultat.

"Još uvek nisam svestan šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sam uradio, ne mogu da verujem, mislim da sanjam, mislim da ću tek kroz par dana, kada dođem kući videti šta sam stvarno uradio. Ostaje mi da da uživam u rezultatu", rekao je Stefanović.

On je danas osvojio srebrnu medalju na Svetsko prvenstvu u Segedinu.

"Trka je bila sjajna. Verovao sam od početka. Od starta sam bio samouveren, držao sam se, tek me je pred kraj malo obišao i tu sam izgubio zlatnu medalju, ali sam svakako prezadovoljan. Sve se poklopilo, lepo smo trenirali i verovali u ovaj rezultat", rekao je on.

Stefanović je ovim rezultatom ispunio olimpijsku normu za Igre u Tokiju 2020. godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.