Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Avg.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strahinja Stefanović osvojio srebro u K1-200 na SP

Srpski kajakaš Strahinja Stefanović osvojio je danas srebrnu medalju u trci jednoseda na 200 metara na Svetskom prvenstvu u Segedinu. On je tako osvojio prvu olimpijsku normu za srpski kajak.

Stefanović je trku završio u vremenu od 35,04 sekunde, što je za 18 stotinki lošiji rezultat od pobednika.

Zlatna medalja pripala je Britancu Lijamu Hitu, dok se bronzanim odličjem okitio Karlos Garote iz Španije sa 26 stotinki lošijim vremenom od pobednika.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Stefanović srebrom na SP do karte za Olimpijske igre

Izvor: B92, 24.Avg.2019

Srpski kajakaš Strahinja Stefavnović osvojio je srebrnu medalju u trci jednoseda na 200 metara na Svetskom prvenstvu u Segedinu...On je trku završio u vremenu od 35,04 sekunde, što je za 18 stotinki lošiji rezultat od pobednika...Stefanović je ovim srebrom ujedno postao prvi srpski kajakaš koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.