Stop puškicama - Rumun izveo manevar koji će vas oduševiti! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stop "puškicama" - Rumun izveo manevar koji će vas oduševiti! (video)

Neverovatna scena viđena je ove nedelje u Bukureštu na meču FCSB i Rapida iz Beča.

Kada su menadžeri poput Žozea Murinja u svoju praksu uveli dodavanje "puškica" igračima govorilo se o inovaciji u fudbalskoj igri.

Na papirićima koje treneri daju igračima nalaze se određene specifične instrukcije, pa je tako i naš Nemanja Matić u prethodnoj sezoni morao da objašnjava šta mu je Murinjo naredio putem "puškice".

Papirić sa instrukcijama svom igraču >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u četvrtak je poslao i trener Rapida iz Beča. Papir je stigao do igrača ali je onda usledio šok.

Pre nego što je fudbaler Rapida uspeo da pročita instrukcije sa leđa mu se prikrao Raul Rusesku i oteo mu "puškicu"!

Fudbaler Rapida našao se u čudu ali je igra tekla tako da nije imao mnogo prostora za manevar. Meč je završen pobedom ekipe FCSB (2:1) ali to nije bilo dovoljno da nekadašnja Steaua obezbedi plasman u Ligu Evrope.

This deserves the Puskas Award!!! It doesn't need to be a goal, it just needs to be brilliant. And Raul Rusescu's wonderful way of stopping Rapid Wien from communicating with their manager is just... AMAZING. A true legend. Probably a target for Mourinho right now. pic.twitter.com/P3bhwejLG0

— Emanuel Roşu (@Emishor) 31. август 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.