Stolica na centru za Maradonu i ćerke u suzama VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2020, 12:02

Stolica na centru za Maradonu i ćerke u suzama VIDEO

Svet se i dalje oprašta od preminulog Dijega Armanda Maradone, a to je učinio i klub koji je poslednji vodio kao trener, Himnasija iz La Plate.

Utakmica protiv Hurakana (0:0) bila je prva na domaćem terenu posle smrti legendarnog Argentinca i veoma emotivna.

Utakmici su prisustvovale Dalma i Đanina, Maradonine kćerke koje su izašle na teren i dobile dres od kluba sličan onom koji je Argentina nosila kada je savladala Englesku 1986. u onoj čuvenoj Dijegovoj utakmici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sa zvučnika je odjekivalo: "Ole, Ole, Dijego, Dijego", a potom su 22 igrača uz sudije stali na sredinu terena, u centru je bila Maradonina stolica na koju su kasnije stavljali cveće, a potom je usledio aplauz.

Čista emocija kojom je ispraćen jedan od najvećih fudbalera svih vremena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EMOTIVAN OPROŠTAJ OD MARADONE: Stolica na centru, ćerke u suzama, Himnazija se oprostila od Dijega (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Dec.2020

Svet se i dalje oprašta od preminulog Dijega Armanda Maradone, a to je učinio i klub koji je čuveni Argentinac poslednji vodio kao trener, Himnazija iz La Plate.. The post EMOTIVAN OPROŠTAJ OD MARADONE: Stolica na centru, ćerke u suzama, Himnazija se oprostila od Dijega (VIDEO) appeared first on...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.