Stojković sledi primer prijatelja Vengera: Spreman sam za Premijer ligu

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković sledi primer prijatelja Vengera: Spreman sam za Premijer ligu

Dragan Stojković, koji je bez posla od prošle godine, kada je napustio klupu Nagoje, veruje da je spreman za Premijer ligu. Želi da slediti primer prijatelja i uzora, menadžera Arsenala, Arsena Vengera. Francuski stručnjak je 1996. godine posle rada u Nagoji prešao u Premijer ligu, odnosno u redove Arsenala.

- Poštujem engleski fudbal. Premijer liga je neverovatna - rekao je Stojković za Tok Sport i dodao:

- Naravno da bih uspeo u Premijer ligi. Zašto da ne? Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << da imam dovoljno znanja da bih bio deo engleskog fudbala. Razgovarao sam sa nekoliko klubova iz Engleske, ali još čekam dobru ponudu - otkrio je Stojković.

Venger je priznao da bi Stojković bio idealan kandidat da ga zameni na klupi Arsenala.

- Prijateljstvo sa Vengerom datira od 1995. godine - istakao je Stojković i priznao da ima identičnu fudbalski filozofiju kao njegov bivši trener:

- U Nagoji smo igrali poput Arsenala, primeljivali smo isti stil igre. Moj cilj je napadački fudbal, da navijači budu zadovoljni - rekao je Stojković.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Piksi se nudi Englezima, a oni pišu: Vengerov naslednik želi u Premijer ligu!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Okt.2014

"Moj cilj je da igrače naučim da igraju napadački fudbal i navijačima pruže užitak", kaže Dragan Stojković i otkriva da je već bilo nekih kontakata..Arsena Vengera je kao igrač oduševljavao dok su sarađivali u Nagoji, a sada se Dragan Stojković nada da će mu bliski prijatelj sa klupe Arsenala...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.