Stiven Džerard: Žao mi je i rođaka i Kardifa

Izvor: Blic, 26.Feb.2012, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiven Džerard: Žao mi je i rođaka i Kardifa

Stiven Džerard je posle pobede Liverpula nad Kardifom od 3:2 posle penala (2:2) u finalu Karling kupa rekao i da mu je žao poražene ekipe, ali i njegovog rođaka Entonija koji je promašio odlučujući jedanaesterac.

Upravo je zvezda Liverpula promašila uvodni šut sa "bele tačke”, ali se Liverpulu to nije osvetilo, baš kao ni potonja nepreciznost Čarlija Adama. "Crveni” su potom dali tri gola, dok su igrači ekipe iz Velsa ušli u seriju promašaja koja je okonačana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lošim udarcem Entonija Džerarda.

"Uvek je okrutno kada se dođe do izvođenja jedanaesteraca, jer neko mora da postane gubitnik. A Kardif je bio sjajan ovoga puta. Žao mi je i njihove ekipe ali i Entonija. Pomešane su mi emocije malo, jer sam znao da će neko od nas na kraju biti tužan, a drugi će slaviti trofej”, rekao je Stiven Džerard.

Povezane vesti: Rođak Stivena Džerarda promašio penal i doneo Liverpulu trofej Karling kupa

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.