Stiv Ker: Za nas je sezona gotova

Izvor: B92, 01.Apr.2020, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiv Ker: Za nas je sezona gotova

Trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker smatra da pauza u NBA ligi najmanje utiče na njegov tim.

Gostujući u podkastu pod nazivom "The Full 48", Ker je rekao da je sezona za "ratnike" već sada završena.

"Gledajte, za nas, ova sezona je praktično završena. Ako se NBA nekako nastavi, gotovo je nemoguće da bismo igrali utakmice iz ligaškog dela jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bismo bili u krizi sa vremenom. Ko zna?", ističe Ker.

Pre suspenzije takmičenja, Voriorsi su bili poslednji na tabeli zapadne konferencije sa samo 15 pobeda iz 65 odigranih utakmica.

"Saosećam sa svim timovima koji se bore za šampionat, kao i one koji su u plej-of trci. Ti timovi su uložili toliko toga u sezonu".

"Za nas je ovo godina u kojoj nam je važno da ostanemo zdravi i pokušamo da razvijeno mlade igrače. Stoga, nisam zabrinut za moje igrače i ekipu", smatra prvi trener Golden Stejta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZA NAS JE SEZONA GOTOVA: Trener Golden Stejta govorio o nastavku NBA lige

Izvor: Kurir, 01.Apr.2020

Trener Golden Stejta, nekadašnjeg šampiona NBA lige, Stiv Ker, istakao je da je za njegov klub svakako gotova sezona u ovom takmičenju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.