Štimac u Turk Telekomu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2018, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac u Turk Telekomu

Srpski košarkaš Vladimir Štimac karijeru nastavlja u Turk Telekomu, sa kojim je potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka na još jednu sezonu, prenosi Eurohups

Štimac u Turk Telekom dolazi kao slobodan igrač, nakon što je prethodno raskinuo ugovor sa Efesom.

Srpski centar će imati priliku da igra protiv Partizana, koji se nalazi u istoj grupi sa Turk Telekomom.

Štimac je prošle sezone za Efes u turskoj ligi prosečno beležio 11,5 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i 8,2 skoka po utakmici, a u Evroligi 9,4 poena i 5,8 uhvaćenih lopti.

Pored Efesa nastupao je za još tri turska kluba Eskišehir, Banvit i Bešitkaš. A igrao je i za Crvenu zvezdu, Beovuk, Žalgiris, Valmijere, Nimburk, Bajern i španske klubove Unikahu i Estudijantes.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štimac u Turk Telekomu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2018

Srpski košarkaš Vladimir Štimac karijeru nastavlja u Turk Telekomu, sa kojim je potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka na još jednu sezonu, prenosi Eurohups..Štimac u Turk Telekom dolazi kao slobodan igrač, nakon što je prethodno raskinuo ugovor sa Efesom. Srpski centar će imati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.