Štimac: Belgijanci opasniji od Srba

Izvor: Kurir, 21.Jun.2012, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac: Belgijanci opasniji od Srba

Štimac smatra da je Belgija kvalitetniji tim od onog sa kojim raspolaže selektor Mihajlović

Kandidat za naslednika Slavena Bilića na mestu selektora hrvatskih fudbalera Igor Štimac, smatra da će u predstojećim kvalifikacijama za SP 2014, u Brazilu, najveći rival "kockastima" biti Belgija, a ne Srbija.

"Po kvalitetu bismo rekli da će Belgija biti teži suparnik, ali, utakmice sa Srbijom nose izuzetan naboj", rekao je Štimac za "Jutarnji list".

Upitan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da li se raduje sudaru sa Sinišom Mihajlovićem, novim strategom srpske reprezentacije, budući selektor Hrvata dao je diplomatski odgovor:

"Veselim se, ali bez navodnika, svakom izazovu i utakmici s jakim suparnicima".

Ipak, nije bilo mnogo okolišanja oko planova "kockastih" za naredni takmičarski ciklus:

"Grupa (u kvalifikacijama) je toliko teška da samo zajedništvom možemo da odemo u Brazil. A tamo se nadam da ćemo se boriti za naslov svetskog prvaka. I zato je svaka podrška dobrodošla", kaže Štimac.

Hrvatska će dočekati "orlove" 22. marta 2013. godine, a potom će biti gost u našoj zemlji 6. septembra.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.