Stigle procene, Redsi će morati da se uzdaju u Adrijana!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigle procene, "Redsi" će morati da se uzdaju u Adrijana!

Brazilac će imati osetnu pauzu.

Liverpul je slavio u prvom kolu protiv Norviča. Ubedljiv trijumf i dobru igru je ipak pokvarila povreda golmana Alisona. Bilo je jasno da će propustiti predstojeći meč sa "plavcima" u okviru finala Super kupa Evrope, ali sada je pod znakom pitanja da li će se Brazilac vratiti do ligaškog duela sa Čelsijem.

Prve prognoze su da će prvi golman "Enfilda" biti van takmičarskog ritma od četiri do šest nedelja. Došlo je do cepanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lista, Španac Adrijan će morati da preuzme veliki teret na sebe.

Ovo ne daje veliku dozu ohrabrenja "redsima" pošto bivši golman Vest Hema nije branio ni na jednoj utakmici prošle sezone. Imaće vremena da preokrene mišljenja svojih novih navijača.

Što se tiče Alisona propustiće duel naredne srede sa Čelsijem, zatim sa Sautemptonom, Arsenalom, Barnlijem i Njukaslom. 22. septembra sledi ligaški susret protiv "plavaca" sa Čelsijem, Brazilac bi trebao da bude spreman. Propustiće skoro izvesno i prvi meč po grupama LŠ koja se vraća u septembru.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato je koliko će Alison da odsustvuje sa terena

Izvor: 011vodič.com, 10.Avg.2019

Peh za Liverpul na početku sezone. “Redsi” su razbili Norič na Endilfu u prvom kolu Premijer lige, ali je navijačima ostao gorak ukus zbog trijumfa. Razlog – povreda Alisona Bekera.. Kvota u kladionici MaxBet na igru 1-1 na meču Totenhem – Aston Vila je 1.95. Meč se igra u subotu od 18.30.. Sjajni...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.