Stigle ohrabrujuće vesti iz Evertona! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigle ohrabrujuće vesti iz Evertona! (foto)

Prvi korak uspešno obavljen.

Sinoć je remi između Totenhema i Evertona na "Gudison parku" ostao u senci teške povrede koju je doživeo portugalski reprezentativac Andre Gomeš.

Vezista "Karamela" je pao sredinom drugog poluvremena, nakon duela sa Sonom i Orijeom, svojom težinom je pao na desnu nogu, preko njega je pao i desni bek Sparsa, a rezultat svega bila je užasna povreda desnog članka.

Sudija Etkinson je napadaču Sparsa dodelio crveni karton, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iako se čini da start nije bio dovoljno grub za najstrožu kaznu, utisak je da je teška povreda pre svega rezultat nezgodnog pada i nesrećnog spleta okolnosti, a Korejanac je u suzama napustio parket, danas su se pojavile informacije da će zbog svega potražiti i pomoć psihologa.

Sada je Everton obavestio javnost o stanju bivšeg fudbalera Benfike, Valensije i Barselone, došlo je do preloma i dislociranja desnog članka, a Portugalac je po hitnom postupku podvrgnut i operaciji.

Ona je prošla u najboljem redu, Gomeš će u narednom periodu biti u bolnici, nije poznato kada će se vratiti svojim obavezama u klubu, ali su sa "Gudisona" naznačili da očekuju potpuni oporavak svog veznog fudbalera.

💙 | A positive update on @aftgomes. 🙏

On behalf of Andre, we'd like to thank everybody for their support. #EFC pic.twitter.com/RHuIkOAr8V

— Everton (@Everton) November 4, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.