Stigla zamena za Inijestu - Artur za 40 miliona

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2018, 06:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla zamena za Inijestu - Artur za 40 miliona

Šampion Španije Barselona dovela je prvo pojačanje ovog leta - vezistu Gremija Artura Mela, u transferu vrednom 40 miliona evra.

Mladi Brazilac (21) potpisao je šestogodišnji ugovor sa katalonskim gigantom i u ekipu Ernesta Valverdea stiže kao zamena za legendarnog Andresa Inijestu, koji napustio klub ovog leta.

Njegova otkupna klauzula iznosi 400 miliona evra.

"Artur igra na način koji nam odgovara - brzi i kratki pasovi. Izuzetno je dobar i u ulaženju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u kazneni prostor iz drugog plana. Veoma dobro čuva loptu i najveći broj njegovih dodavanja su vertikalna", analizirali su igru novog pojačanja na zvaničnom sajtu kluba.

Dolazak Artura na Nou Kamp bio je dogovoren još zimus, u Gremiju su priželjkivali da će zadržati vezistu do kraja kalendarske godine, ali je Barsa odlučila da ceo posao ozvaniči već ovog leta.

On je ponikao u Gremiju za koji je debitovao 2016. godine. Od tada je odigrao 66 utakmica i upisao šest golova.

⚠️ Todos los detalles del fichaje de @arthurmeloreal, nuevo jugador del @FCBarcelona_es

https://t.co/dUk8MQn6pF

⚽️ #EnjoyArthur

#EnjoyBarça

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.