Stigla potvrda, vezista sve bliži Interu!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla potvrda, vezista sve bliži Interu!

Konte bi uskoro mogao da dobije prvo pojačanje.

Kako je potvrdio sportski direktor Kaljarija, Inter je u pregovorima sa klubom sa Sardinije povodom transfera veziste Nikola Barele u redove milanskog kluba.

Kaljari navodno traži 50 miliona evra za Barelu, a Inter je ponudio 35 miliona evra i mladog defanzivca Alesandra Bastonija.

Ipak, sportski direktor kluba Marselo Karli je istakao da su pregovori u toku, ali da Kaljari ne razmišlja o razmeni igrača uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doplatu, žele novac ili makar igrača koji bi odmah mogao da pomogne klubu.

"Pregovori su u toku, oni su veoma zainteresovani i nema razloga da to demantujemo.

Bespotrebno je da ulazimo u detalje, ali razmenu ćemo prihvatiti samo ako ona bude odgovarajuća.

Moramo da pronađemo dogovor oko cene, razmena u ovom trenutku nije prioritet za nas
", istakao je sportski direktor Kaljarija.

Barelu prate brojni klubovi, ali mladi vezista je kao dečak navijao za "Neroazure", a idol mu je bivši vezista Intera Dejan Stanković, pa se čini da je ekipa sa "Meace" veoma blizu njegovog potpisa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.