Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 11:12

Stigla potvrda: Zvezda dočekuje Evropu u Beogradu

Meč na programu u utorak 18. avgusta u 21 čas

Dileme skoro da nije ni bilo. Crvena zvezda je predložila, gibraltarski šampion prihvatio da gostuje na najvećem srpskom stadionu. Više nema nikakve dileme da će prvog ovogodišnjeg evropskog rivala Evropu crveno-beli dočekati na svom bunjištu.

Sa predlogom crveno-belih složila se i UEFA, pa na Marakani sada treba da se posvete organizaciji duela. Meč će biti igran bez prisustva navijača, uz ograničen broj predstavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dva tima i novinara.

Ukoliko eliminiše Evropu Crvena zvezda će u drugom kolu gostovati u Gruziji ili Albaniju. Posle duela Dinama iz Tbilisija i Tirane, biće poznato hoće li se meč 25. avgusta organizovati na neutrlnom terenu.

Državljani Srbije za sada ne mogu da uđu u Gruziju, ali moguće je da dobiju specijalnu dozvolu tamošnjeg ministarstva.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.