Stigla potvrda, Lamps se upušta u novu avanturu

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla potvrda, Lamps se upušta u novu avanturu

Legenda Čelsija ulazi u krug kandidata za naslednika Antonija Kontea, piše engleska štampa.

'Standard' donosi vest da će Frenk Lampard do kraja tekuće sezone dobiti trenersku licencu koja će mu omogućiti da dobije prvi trenerski angažman.

Logično, odmah su krenule spekulacije da bi Lamps mogao da preuzme kormilo kluba u kom je ostavio neizbrisiv trag kao igrač, Čelsija, posebno iz razloga što se Antoniju Konteu daju mali izgledi da ostane na poziciji menadžera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 'plavaca'.

Izvesno je da Čelsi neće uspeti da odbrani titulu šampiona Engleske, a pošto je Italijan u lošim odnosima sa vodećim strukturama kluba koje vode transfer politiku mimo njega, sve je izvesnije da odlazi na kraju sezone.

Lampard je 13 godina proveo na 'Stamford Bridžu' i jedan je od simbola najuspešnije ere u klupskoj istoriji. Stigao je početkom 21. veka u zapadni deo Londona iz istočnog dela prestonice, iz svog matičnog kluba Vest Hema.

Upisao je 648 nastupa za Čelsi u zvaničnim utakmicama i postigao 211 golova.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.