Stigla ponuda! Za 80 miliona Iskove kopačke, možda i pertle!

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla ponuda! Za 80 miliona Iskove kopačke, možda i pertle!

Ogorčenje u krugovima bliskim Realu, Andalužanin jeste na prodaju, ali ne za ovakve sume...

U Realu su se iznervirali, tačnije, novinar AS, Tomas Ronsero koji je veoma blizak klubu kaže da je ponuda Juventusa ponižavajuća.

"Trebalo bi da se Fabio Paratići izvini. Posle Ronalda, hoće Iska. Nude 70-80 miliona", kaže ogorčeni Ronsero.

"Mi smo Real Madrid, ne mogu tako da se ponašaju, za taj novac mogu da kupe Iskove kopačke, možda i pertle. On vredi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 150 miliona, a po mom mišljenju i ta ponuda je slaba", dodao je ovaj poznati novinar.

Juve želi Iska, mada Andalužanin odbija da ode u januaru, Alegri je rekao da je u pitanju jedini igrač koga želi odmah u ekipi.

Posle sukoba sa Solarijem i činjenice da je zakucan za klupu, Isko razmišlja o transferu, ali tek na leto, ukoliko Solari ostane na klupi.

Pričalo se o sumi od 100 miliona evra, osim Juventusa, španskog reprezentativca žele Siti, Junajted, Bajern i Liverpul, ali će cela priča biti ostavljena za letnji prelazni rok.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.