Stigao Gurović, ekipa kompletirana

Izvor: B92, 25.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao Gurović, ekipa kompletirana



Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Milan Gurović priključio se pripremama našeg nacionalnog tima za Evropski šampionat u Španiji. Selektor Zoran Slavnić od utorka takođe može da računa na "zlatne" mlade reprezentativce Miloša Teodosića, Milenka Tepića, Dragana Labovića, dok se dolazak Stefana Markovića očekuje u sredu, kada će ekipa biti kompletirana.

Nakon dolaska u SC "Kovilovo", Gurović se nadovezao na najave Marka Jarića i Darka Miličića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će se srpski tim u Španiji boriti za zlatnu medalju:

"Slažem se s njima, trebalo bi da pokušamo da napadnemo zlatnu medalju. Mislim da je realno da osvojimo bar treće mesto, jer osim Grčke i Španije nijedna reprezentacija nije jača od Srbije", rekao je Gurović.

Selektor Slavnić je ponovio da je izuzetno zadovoljan početkom završnog dela priprema za EP:

"Momci zaista "kopaju" na pripremama, niko nema stav "samo da se odradi. Marko i Darko šire zarazan optimizam. Teodosić, Labović i Tepić počeće danas da treniraju, dok će se tokom dana priključiti i Stefan Marković, koji je zbog juniorskog Svetskog prvenstva dobio dan više za odmor", izjavio je Slavnić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.