Izvor: Piplmetar.rs, 12.Mar.2023, 20:30

Stevanović hvali Mitrovića: “Zasluženo je MVP“

Reprezentacija Srbije je pobedom nad domaćom Crnom Gorom u Podgorici (11:9) uspela da se značajno približi plasmanu na završni turnir Svetskog kupa koji će se krajem juna i početkom jula održati u Los Anđelesu.
Ovo je druga pobeda našeg tima u tri odigrana kola kvalifikacionog turnira.
„Osetila se želja za pobedom, kao i atmosfera, jer utakmice između Crne Gore i Srbije uvek donose nešto više od rivalstva – prijateljskog pre svega. Mi želimo da u svakoj utakmici izgledamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bolje, video se iskorak, mada ne mogu potpuno da budem zadovoljan“, rekao je Stevanović.
Posebno je izdvojio našeg iskusnog golmana Branislava Mitrovića koji je podsetio na svoje najbolje dane.
„Bila je borbena utakmica, znali smo da će Crna Gora da igra ovako. Razliku je na našu stranu napravilo nekoliko iskusnih igrača, pre svih golman Branislav MItrović. Imao je nekoliko reakcija kada naša odbrana nije postojala ili je ispala iz dogovora. Bio je zasluženo MVP meča“, istakao je Stevanović.
U nedelj

Opširnije
Izvor: Sportske NET


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.