Stevan Jovetić: Golovi su moj posao i pasija!

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2017, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevan Jovetić: Golovi su moj posao i pasija!

"Radujem se što je Stevan Jovetić rešio sve probleme oko nove sredine. Iluzorno je trošiti reči koliko će nam njegov kvalitet, uz mirnu glavu i pozitvnu energiju sa kojom dolazi značiti za duele sa Kazahstanom i Rumunijom", naglasio je selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković.

U međuvremenu, Jovetić koji je tokom ovog leta prelazio iz Sevilje u Brajton, pa ostajao u Interu, pa se selio u Porto i Spartak, pa se vraćao u Fiorentinu, pa krenuo avionom za Marsej da stavi paraf >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na ugovor sa istoimenim klubom iz Francuske, skrasio se u Monaku.

Transfer saga je završena na zadovoljstvo Monaka koji je dobio sjajjnog igrača, Intera koji je dobio 11 miliona evra, Stevan Jovetić koji će igrati u Ligi šampiona, i selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića. Jednom rečju, svi srećni.

Izabrao sam Monako, jer je to veliki klub, koji igra Ligu šampiona, koji je osvojio prvenstvo, koji ima izuzetno kvalitetnu ekipu, vrhunske igrače u sastavu tima, velike ambicije u sezoni koja je počela” rekao je Jovetić na predstavljanju i nastavio:

Nadam se da će Monako odbraniti titulu i da će daleko dogurati u Ligi šampiona. Ne mogu da iščekam prvu utakmicu. Na svakoj ću kao i uvek do sada, kao u svakom klubu u kojem sam igrao, kao i u dresu reprezentacije, pružati maksimum. Naravno da mi je kao napadaču cilj da sezonu završim sa što više golova i asistencija. To mi je posao, to mi je pasija

Monako je sjajno počeo sezonu, ostvario je četiri pobede u isto toliko mečeva u domaćem šampionatu uz 14 postignutih golova. Za dve nedelje kreće Liga šampiona a rivali Monaka su Porto, Bešiktaš i Lajpcig.

Pre toga, navijači Crne Gore će pomno pratiti svaki potez Stevana Jovetića u duelima sa Kazahstanom i Rumunijom u kvalifikacijama za Mundijal i nadati se da može da ponovi bar delić onoga što je prikazao protiv Jermenije kada je postigao het-trik.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.